Zwembad

undefinedundefined


The ultimate Ravijn Bootcamp Event op 3 mei a.s. is een unieke, 2 uur durende, training op land èn in het water, waarbij actie, afwisselende oefeningen en samenwerking centraal staan. 

In & Outdoor
De work-out start met training van een uur op de kant, in het bos - omgeving Het Ravijn (stut) - en op de ligweide. De nadruk ligt op de grote spiergroepen (armen, benen en romp). Vervolgens gaan we het zwembad in voor een pittige bootcamp te water met opzwepende muziek en stoere en uitdagende materialen.

Voordeel van water
Voordeel van water is, de geringe impact op de gewrichten, terwijl het cardiovasculair systeem (conditie) en de kracht snel toeneemt. Door de unieke combinatie van training in water èn op het land is Bootcamp ook zeer geschikt als “crosstraining” - als ondersteuning van andere sporten - of als voorbereiding op bijvoorbeeld (halve) marathonruns, trails of obstacleruns, zoals de Strongmanrun.

Voor wie?
The ultimate Ravijn Bootcamp Event is zeer geschikt voor de fitte sporter, mannen en vrouwen. Maar ook als je conditie nog niet helemaal op peil is, kun je deelnemen aan de Bootcamptraining. De instructeur zal je helpen bij het zoeken naar en het verleggen van je grenzen. Jij bepaalt zelf je limiet. 

Ja, ik doe mee!
Meld je dan aan bij de receptie van Het Ravijn, tel. 0548-613516. Tarief € 12,50, voor wekelijkse Ravijn Bootcampers € 10,00.
Benodigd schoeisel/kleding: loopschoenen en kleding voor buiten / badkleding, voor dames wordt badpak aanboven (t-shirt erover kan ook).

Ga jij voor een pittige, stevige workout in een leuke groep, met gediplomeerd en bevlogen instructeur? Kom dan zondag 3 mei naar Het Ravijn en doe mee!


undefined

De voorverkoop van de zomerkaart loopt van 1 t/m 31 mei 2015
Daarna kost de zomerkaart € 75,00
De zomerkaart is:
  • geldig voor jeugd èn volwassenen
  • geldig in binnen- en buitenbaden
  • door meerdere personen te gebruiken
  • geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2015


Like Het Ravijn - zwem sport zorg - op Facebook 

fakebook_logo.jpg

www.facebookcom/hetravijn