Zwembad

undefined


undefined


Sports Event voor jongeren voortgezet onderwijs

Kom zaterdag 22 november naar de tweede Aqua Teenparty in zwembad Het Ravijn.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties op de eerste Aqua Teenparty organiseren wij in samenwerking met Team Jongerenwerk van Stichting De Welle elke vierde zaterdag van de maand  een Aqua Teen Party in en rondom het water van Het Ravijn - zwem sport zorg -. Deze maand is het thema ‘Sport’. Houd je wel van een uitdaging? Doe dan mee aan één of meerdere sportactiviteiten, zoals:

  • onderwaterhockeytoernooi
  • watervoetbaltoernooi
  • duikworkshop

Strijd samen met je vrienden om vrijkaarten voor een wedstrijd van FC Twente, kaarten voor de Teenage Party in Lucky of waardebonnen van Telstar Sport en ETOS. Uiteraard kun je ook gewoon lekker zwemmen en chillen op de beats van een speciaal voor deze party aanwezige DJ. Dien een verzoekje bij hem in en hij vertoont je z'n skills!

Voor toegangskaarten en opgeven van teams kun je terecht bij:

De receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, Piet Heinweg 16 te Nijverdal

Team Jongerenwerk van Stichting De Welle, Dahliastraat 21 of Place2Be, Duivecatelaan 4 te Nijverdal, tel. 06-46540025 (Michel Zink), email: m.zink@stichtingdewelle.nl


Het Aqua Sports Event is van 19.00 – 21.00 uur. De entree bedraagt € 3,90. 
Medewerkers van Team jongerenwerk en Het Ravijn zijn voor begeleiding aanwezig. 

Tip: Koop vóór 22 november a.s. een kaartje in de voorverkoop en ontvang een gratis consumptiebon van Grand café Lagoon. 


Volgende Aqua (Christmas) Teenparty

De volgende Aqua Teenparty is op zaterdag 27 december en staat in het teken van 'Christmas'.

Het Ravijn – zwem sport zorg – leent zich perfect voor uitdagende activiteiten voor jongeren in deze leeftijdscategorie. Dit hoeft zich niet te beperken tot alleen het zwembad, maar kan ook in de aangrenzende sporthal, buitenbaden met recreatieweide of omliggende omgeving via Het Stut plaatsvinden. Hiervoor zijn nog ideeën genoeg. 

Je kunt zelf ook meepraten over de inhoud van de Aqua Teenparty’s. Voor meer informatie of het doorgeven van wensen en ideeën is er een speciale Facebookpagina www.facebook.com/aquateenparty


Like deze pagina en maak kans op vrijkaarten voor de volgende Aqua Teen Party.

fakebook_logo.jpg

www.facebook.com/aquateenparty undefined

Like Het Ravijn - zwem sport zorg - op Facebook 

fakebook_logo.jpg

www.facebookcom/hetravijn