Zwembad

undefinedAqua Fun Games

Zin in een spetterend waterfestijn? Kom dan donderdag 9 juli naar Het Ravijn.

undefined

In samenwerking met Jongerencentrum Place 2 Be worden op 9 juli a.s. de Ravijn Aqua Fun Games gehouden op de recreatieweide. Evenals vorig jaar zullen er weer spectaculaire waterspelen worden geplaatst  en zorgt een DJ voor een vrolijke sfeer.

Zo kun je bijvoorbeeld de strijd aangaan om de meeste punten op de waterbaan voor levend sjoelen.
In de zwembaden is er waterbasketbal en waterpolo en voor de voetballiefhebbers is er een panna knock-out toernooi. Hierbij zijn 2 vrijkaartjes voor een wedstrijd van FC Twente te winnen.
Ook de prachtige omgeving van Het Ravijn wordt ingezet om de Aqua Fun Games tot een succes te maken. Zo kun je bijv. mountainbiken en meedoen aan andere uitdagende outdoor activiteiten.

Je hoeft je niet op te geven van tevoren. 

Er zijn geen extra kosten. Entreeprijs is het normale tarief (ook toegang met zomerkaart).Stempelactie Zwembaden Oost Nederland


undefined


Een volle stempelkaart kan t/m 31 augustus 2016 als gezinskaart (max. 2 volwassenen en 2 kinderen) worden ingeleverd bij één van de deelnemende zwembaden, behoudens het 'eigen' zwembad. Kijk voor meer info en actievoorwaarden op www.zwembadenoostnederland.nl.

Uit de deelnemers van alle zwembaden wordt de hoofdprijs getrokken. Prijzen 2 en 3 worden verloot onder de deelnemers per bad. Prijswinnaars worden telefonisch op de hoogte gesteld. Over de uitslag van deze actie wordt niet gecorrespondeerd.
Like Het Ravijn - zwem sport zorg - op Facebook 

fakebook_logo.jpg

www.facebook.com/hetravijn