Asfaltonderhoud industrieterrein ’t Lochter II in Nijverdal

28 juni 2024, 15:27

In juni 2023 is aan de Burgemeester H. Boersingel en aan het eerste deel van de Wierdensestraat in Nijverdal groot onderhoud verricht. Ook het asfalt op industrieterrein ’t Lochter II is aan vervanging toe. Aannemer Nexus Infra vervangt daarom vanaf maandag 15 juli de bovenste asfaltlaag aan de rotonde Louis Pasteurstraat / Alessandro Voltastraat en omliggende wegen. Hiermee willen we de bereikbaarheid en verkeersveiligheid ook in de toekomst op niveau houden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 23 juli. Verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Bedrijven blijven bereikbaar.

Voor ’t Lochter II is er maar één ontsluitingsweg. We doen er alles aan om alle bedrijven bereikbaar te houden, maar helaas kunnen we niet voorkomen dat deze werkzaamheden hinder en overlast geven.

Bereikbaarheid bedrijven voor gemotoriseerd verkeer

Ernst Machstraat, Alessandro Voltastraat, Albert Einsteinstraat, Marie Curiestraat.
Dit deel van het industrieterrein is tijdens de werkzaamheden voor gemotoriseerd verkeer alleen bereikbaar vanaf de kant van de Burgemeester H. Boersingel via de Wierdensestraat. De werkzaamheden aan de Alessandro Voltastraat worden in twee helften uitgevoerd. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer. Op donderdag 18 juli is de Ernst Machstraat niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer omdat er dan geasfalteerd wordt.

Rudolf Dieselstraat
Bedrijven aan de Rudolf Dieselstraat blijven bereikbaar vanaf de Burgemeester H. Boersingel / Industrieweg.

Bereikbaarheid bedrijven voor fietsers

Fietsers kunnen ‘t Lochter II bereiken via de Wierdensestraat komende vanaf de verkeerslichten Boomcateweg. Voor doorgaande fietsers richting ‘t Lochter III en Wierden wordt een omleiding ingesteld.