Actueel

undefined
 • foto

  Hondenpoep is zo ongeveer ergernis nummer één. Maar wat doen we eraan?

  28 april 2017
  Doe mee aan ons onderzoek en help ons bij het maken van een beter hondenpoepbeleid. Ga naar ons nieuwe digitale platform www.hellendoorningesprek.nl en laat uw mening over dit onderwerp horen. 
  lees verder »
 • foto

  Uitreiking koninklijke onderscheidingen

  26 april 2017
  Burgemeester Anneke Raven heeft de dag vóór Koningsdag aan negen personen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Dat brengt het totaal aantal onderscheidingen in de gemeente Hellendoorn dit jaar op vijftien: zes andere inwoners kregen een lintje bij een speciale gelegenheid. De ceremonie is "live gestreamd".  Heeft u de live-uitzending gemist, dan kunt u die terugkijken op Facebook.
  lees verder »
 • foto

  Gemeentelijke Informatie week 17  2017

  26 april 2017
  Hier vindt u de gemeentelijke informatie uit het Hellendoorn Journaal van 28 april 2017
  lees verder »
 • Nieuwe politiekantoor toch naar Nijverdal

  20 april 2017
  Reactie burgemeester Hellendoorn op komst politiekantoor naar Nijverdal Hellendoorns burgemeester Anneke Raven is blij verrast door de onverwachte komst van het politiekantoor naar Nijverdal. "Vooral met het oog op bedrijventerrein 't Lochter III  is dit heel goed nieuws." De afgelopen tijd was al geregeld dat een aantal agenten een werkplek heeft in het Huis voor Cultuur en Bestuur. "Wat ons betreft blijft dat ook zo," zegt de burgemeester. "Dit is met name gebeurd met het oog op de samenwerking in onze multidisciplinaire teams, waarin gemeente en politie nauw samenwerken met een aantal zorginstellingen die ook in ons gebouw zitten.  Hoe het in de toekomst gaat met aangiftes doen, is nog niet helemaal duidelijk, omdat de politie nog volop nadenkt over de ontwikkeling van haar dienstverlening. Het uitgangspunt is daarbij: de inwoners op maat helpen. "
  lees verder »
 • foto

  Gemeentelijke Informatie week 16  2017

  20 april 2017
  Hier vindt u de gemeentelijke informatie uit het Hellendoorn Journaal van 22 april 2017
  lees verder »
 • foto

  Extra ruildag afvalcontainers in mei 2017

  21 maart 2017
  U kunt een grote bak omwisselen voor een kleine bak of omgekeerd. Ook kunt u een container inleveren of een extra container erbij nemen. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u zich aanmelden via www.hellendoorn.nl/ruilen.
  lees verder »