Wat vindt u van de manier waarop in onze gemeente besluiten worden genomen?

10 juni 2024, 14:56

Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Wat vindt u van de manier waarop in onze gemeente besluiten worden genomen en uitgevoerd? Is dat duidelijk? Vindt u dat inwoners voldoende kunnen meedenken, meebeslissen of zelfs meewerken als zij dat willen?

Om hier inzicht in te krijgen, zetten we een vragenlijst in, ook wel de Quick Scan Lokale Democratie genoemd. Vanaf 10 juni tot en met 30 juni staat deze korte online vragenlijst voor u klaar.

Nog betere lokale democratie

De vragen worden ingevuld door inwoners, maar ook door raadsleden, collegeleden en ambtenaren. Zo kunnen we kijken of we er hetzelfde over denken. En zo niet: gaan we samen in gesprek over hoe we nog beter kunnen samenwerken.

De antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport. Dat rapport gaan we gebruiken om samen te werken aan een nog betere lokale democratie. Bent u benieuwd naar de resultaten? Geef het dan aan in de vragenlijst en ontvang het per mail.

Maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €20,-

Onder de deelnemers verloten we 25 keuze cadeaukaarten ter waarde van € 20,- . Om mee te doen aan de winactie vult u uw mailadres aan het eind in. Daarna verwijderen we deze uiteraard weer.