Zwembad

undefined


Gewijzigde openingstijden meivakantie

Van maandag 24 t/m zondag 30 april zijn de openingstijden gewijzigd. Op Koningsdag, donderdag 27 april, zijn wij gesloten.

Kijk hier voor de openingstijden tijdens de meivakantie.

'Vroege vogels' aktie Zomerkaart

Koop uw zomerkaart vóór 1 juni, dan bent u voordeliger uit: 60 baden voor 60,00!
undefined

Voor de zomer is er een speciale, voordelige 60-badenkaart. U kunt deze kaart met meerdere personen gebruiken, jeugd en volwassenen. De kaart is van 1 mei tot 1 september 2017 geldig in binnen- èn buitenbad. 

Tijdens de 'vroege vogels' aktieperiode van 1 april t/m 31 mei betaalt u € 60,00, daarna kost de 60-baden zomerkaart € 75,00. 

1 t/m 5 mei Samen Actief in Het Ravijn

Wordt u ook beweegmaatje?

Soms lukt het iemand niet meer om hobby’s, zoals sporten en bewegen, alleen te blijven doen of om op te pakken. Bijvoorbeeld, doordat men slechter ter been is, door ziekte of beperking of omdat men geen mensen kent om dat samen mee te doen. Een beweegmaatje kan hen ondersteunen bij sport- en beweegactiviteiten die zij leuk vinden om te doen.

In de week van 1 t/m 5 mei is de hal van Het Ravijn - zwem sport zorg - ingericht tot een gezellig terras. Onder het genot van een gratis gezonde smoothie gaan wij graag met u in gesprek over onze actie 'Samen Actief'. 

Kent u iemand in uw omgeving, die misschien wel meer zou willen of moeten bewegen? Misschien kunt u diegene over de streep helpen door hem of haar deze week mee te nemen naar één van de activiteiten in Het Ravijn - Zwem sport zorg -. 
  • activiteiten van De Watersoos van Het Ravijn - zwem sport zorg -
  • activiteiten van De Doordrijvers (DOVO)
  • aangepast sporten van Gymsportvereniging Fysion
  • activiteiten van Stichting Revalidatiezwemmen (SRZ)
Voor niet-leden zijn de kennismakingsactiviteiten deze week gratis.

Wanneer iemand voor 1 juli lid wordt, ontvangt zijn of haar beweegmaatje een sportpakket, met o.a. een waardebon van Intersport ad € 20,00, een zwemtas, een handdoek en een fietscomputer.

10 mei Opening zomerseizoen 

undefined

Officiële opening
Op 10 mei wordt het zomerseizoen officieel geopend door kids van de Waterbootcamp. Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen deze middag meedoen aan een leuk spel met IPS (Interactive Play System) pionnen. 

Alle bezoekers worden getrakteerd op een gratis softijsje.

Buitenbaden eerder open bij warm weer
Als het begin mei al lekker warm is, gaan de buitenbaden eerder open. 
De officiële opening van het zomerseizoen blijft dan gewoon op woensdag 10 mei.

Koop nu uw zomerkaart, dan bent u voordeliger uit: 60 baden voor 60,00! 
Voor de zomer is er een speciale, voordelige 60-badenkaart. U kunt deze kaart met meerdere personen gebruiken, jeugd en volwassenen. De kaart is van 1 mei tot 1 september geldig in binnen- èn buitenbad en kost € 75,00.

Tijdens de 'vroege vogels' aktieperiode van 1 april t/m 31 mei betaalt u € 60,00, daarna kost de 60-baden zomerkaart € 75,00.  Kijk voor meer informatie onder agenda


ZON-zomeractie, gratis zwemmen met gezin

Deze zomer kun je weer sparen voor gratis zwemmen bij één van de 24 zwembaden, aangesloten bij de Stichting Zwembaden Oost Nederland (ZON)

In de periode van 1 mei t/m 31 augustus 2017 krijg je bij ieder bezoek aan ons zwembad een stempel op een stempelkaart. Met een volle kaart maak je kans op mooie prijzen èn kun je gratis zwemmen met je gezin bij één van de andere aangesloten zwembaden.

Meer informatie?
Kijk hier voor de voorwaarden en deelnemende gemeenten. 

Ontmoet elkaar in Het Ravijn - zwem sport zorg - 

undefined

Het Ravijn in Nijverdal is een waardevol en veelzijdig centrum voor sport, gezondheid en recreatie. Onderstaande links verwijzen naar verhalen, waarin mensen vertellen wat Het Ravijn hen biedt.