Kennismaken met sporten

undefined

Sporten is niet alleen gewoon leuk om te doen, sporten is ook goed voor je. Je blijft er gezond en fit bij en je leert hoe je kunt samenwerken en hoe je een goede winnaar en een goede verliezer kunt zijn. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

De gemeente Hellendoorn en de basisscholen in de gemeente vinden dit ook. Vandaar dat  alle leerlingen van basisscholen in de gemeente Hellendoorn aan het begin van het schooljaar een flyer 'Kennismaken met sporten' ontvangen. Hierin worden de kennismakingscursussen van het nieuwe seizoen aangekondigd.

Wil je ook kennismaken met een sport om uit te vinden wat je wel en niet leuk vindt? Kijk dan welke kennismakingscursussen er zijn.


Gratis voorstelling voor ouders

undefined

Vrijdag 8 december a.s. is er voor ouders van sportende kinderen in de gemeente Hellendoorn een gratis voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ in het ZINiN-theater te Nijverdal.

In deze voorstelling vertelt een vader wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de sportclub van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is o.a. gebaseerd op de theatervoorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs ‘Wel winnen, hè!’, die in 2014 ook in Nijverdal was te zien in het ZINiN-theater. De voorstellingen worden in Nederland omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’. Bezoekers waarderen gemiddeld met een 8 (Onderzoek sportkoepel NOC*NSF)

Wil je ook naar de voorstelling?

Bestel je E-ticket dan nu via:
http://wqd.nl/gqre, want VOL=VOL!

Locatie        : ZINiN-theater te Nijverdal
Datum         : vrijdag 8 december 2017
Tijd             : 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). 

De voorstelling duurt ca. 75 minuten (zonder pauze).

Meer info     : http://www.datschietlekkeropzo.nl