Hellendoorn Noord

Uw eigen huis bouwen in Hellendoorn Noord? 
Wilt u graag uw eigen huis bouwen? 
Vanaf eind februari 2018 biedt de gemeente Hellendoorn 19 kavels te koop aan in de eerste fase van Hellendoorn Noord,  voor twee-onder-één-kap woningen en  voor vrijstaande woningen. 

Verschillende bouwkavels
De bouwkavels variëren onderling sterk in grootte en prijs; de kleinste kavel is 239 m² groot en kost ca. € 78.000,-, de grootste meet 755 m² en koopt u voor ca. € 213.000,-. De verkaveling is flexibel, wat wil zeggen dat er in overleg nog enige verschuiving mogelijk is. De wijk is zo ingedeeld dat de woningen volop profiteren van de zon en er is veel aandacht voor duurzame wateropvang.  

Planning
Op dit moment is de eerste informatie beschikbaar in een informatiefolder, zodat u alvast kunt nadenken over de mogelijkheden.

De folder kunt u hier downloaden.

De verkoop start in februari 2018. Vervolgens wordt de grond bouwrijp gemaakt en naar verwachting in oktober opgeleverd. In de tussentijd kunt u uw plannen concreet maken en de omgevingsvergunning aanvragen. Nadat de grond bouwrijp is gemaakt kan direct gestart worden met de bouw van de woningen.

Ook kant- en klare woningen
Naast de kavels van de gemeente, gaan projectontwikkelaars Ter Steege en Roosdom Tijhuis koopwoningen aanbieden. Informatie over deze woningen is nog niet beschikbaar, zij informeren belangstellenden op een ander moment.

Klik op de kaart voor een overzicht van de kavels.
 
 undefined

Op de kaart ziet u het hele plangebied Hellendoorn Noord. Het ingekleurde deel is de eerste fase, die in 2018 wordt ontwikkeld. Het andere deel is later aan de beurt. De 19 kavels met de roze kleur zijn de kavels die de gemeente vanaf februari te koop aanbiedt. Op de groene en lichtblauwe kavels bouwen de ontwikkelaars Ter Steege en Roosdom Tijhuis vanaf volgend jaar hun koopwoningen. De weg rechts op de kaart is de Haersingel, de nieuwe Noordzuidverbinding, de straat links is de Ommerweg.