Energieloket

Het energieloket is ondergebracht bij de stichting Duurzaam (t)huis Twente. Dit is een stichting die huiseigenaren helpt bij vragen over hun woning en hen belangeloos adviseert over de mogelijkheden van verduurzaming van hun woning. Daarvoor heeft de stichting in elke gemeente een aantal wooncoaches. 
 
Op de site: https://www.duurzaamthuistwente.nl/hellendoorn/  kunt u terecht voor informatie over de mogelijkheden van besparing op het verbruik van energie en verduurzaming van uw woning en voor informatie over bestaande subsidieregelingen. Ook kunt u een afspraak maken met één van de wooncoaches voor een bezoek aan huis. Tijdens dit bezoek ontvangt u een (gratis) advies over de mogelijkheden die het best bij uw situatie past. 

Het telefoonnummer dat u kunt bellen is: 088-18 50 130
Een e-mail kunt u sturen naar: info@duurzaamthuistwente.nl

Het is ook mogelijk om informatie te krijgen via het loket van Bouwen Milieu en Openbare ruimte (BMO) in het Huis van Cultuur en bestuur van de gemeente Hellendoorn (Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal). Maak direct een afspraak bij het loket Bouwen, Milieu en Openbare ruimte.

extra trefwoorden: isolatie subsidie isolatiesubsidie isoleren zonne-energie zonnepanelen zonnestroom energieloket energielabel