Melding openbare ruimte

Ziet u dingen in uw straat of uw wijk die niet in orde zijn? Heeft u een opmerking over het groenonderhoud in uw straat? Of heeft u last van losse stoeptegels, kapotte straatverlichting, volle prullenbakken of een gat in het wegdek? Aarzel dan niet en geef uw melding door. Met uw melding kunnen wij ervoor zorgen dat de gemeente Hellendoorn leefbaar, schoon en veilig blijft. 

Welke melding is er al gemaakt?

U kunt ook op de meldingenkaart bekijken welke meldingen al bekend zijn bij de gemeente. Staat uw melding er niet bij? Maak dan een nieuwe melding.

Telefonisch melding doen

Meldingen zien we het liefst digitaal, maar u kunt ook tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen door te bellen naar (0548) – 630 000.

Heeft u een dringende melding buiten de openingstijden? Neem dan contact op via telefoonnummer: 06-54347295. Voor storingen in het drukriool, vooral in het buitengebied, kunt u contact opnemen met 06-50280885.

We proberen meldingen zo goed en snel mogelijk op te pakken, maar stellen uiteraard wel prioriteiten. Niet alle meldingen kunnen direct worden opgelost. Het kan voorkomen dat meldingen meegenomen worden bij het volgende geplande onderhoud. Dit geldt bijvoorbeeld voor veel groenonderhoud.