Energie besparen? Vraag het de energiecoach!

Zou u graag aan de slag willen met het verduurzamen van uw woning, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of ziet u simpelweg door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van onze energiecoaches!

Hoe maakt u uw woning energiezuiniger?

De energiecoaches zijn speciaal opgeleid om inwoners te helpen bij het nemen van duurzame maatregelen. De coach weet welke maatregelen mogelijk zijn om een woning energiezuiniger te maken.

Kosteloos advies aan huis van de energiecoach

De energiecoach komt kosteloos thuis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw type woning. Dit kunnen adviezen zijn voor zowel grote als kleine maatregelen.Tijdens het adviesgesprek staan uw voorkeuren en behoeften centraal.

Woont u in de gemeente Hellendoorn en bent u benieuwd welke energiebesparende maatregelen er geschikt zijn voor uw woning?

Gratis warmtescan

Wilt u weten of en waar kostbare warmte uit je woning lekt? Vraag dan een gratis warmtescan aan van uw woning. Onze energiecoach ‘kijkt’ met een infrarood camera hoeveel en op welke plekken warmte verloren gaat.

Ontdek meer mogelijkheden op de website van Duurzaam Bouwloket Hellendoorn of bel 0548 20 90 36 voor telefonisch advies.

De energiecoaches van de gemeente Hellendoorn: Ben Veltien, Dick ter Avest, Henk Hospers, Gerard Albers, Gerhard Dekker, Maarten Imhof en Harold Westendorp.