Energieloket

Gratis en onafhankelijk advies om je huis energiezuiniger te maken. Ook u kunt nú wat doen. Neem stap voor stap slimme maatregelen waar je direct van profiteert en die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten.

Het duurzaam bouwloket is het online energieloket voor de gemeente Hellendoorn.  U kunt bij het loket terecht met vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Op de website vindt u informatie en onafhankelijke adviseurs vertellen en helpen graag over hoe u uw woning comfortabel, energiezuinig en duurzaam kan verbouwen.

Doe meteen de energiesubsidiecheck

Bent u benieuwd welke subsidies en regelingen er momenteel zijn voor het verduurzamen van uw woning? Doe dan de subsidiecheck en bekijk het actuele aanbod van de gemeente Hellendoorn, provincie Overijssel en de landelijke overheid.

Meer informatie

Heeft u hulp nodig bij het verduurzamen van uw woning of nieuwbouw project? Vraag naar een van de energieadviseurs van Duurzaam Bouwloket of de wooncoaches uit de gemeente Hellendoorn.

Contact met het Duurzaam Bouwloket
Op werkdagen zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket per mail en telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.