Kanaal Almelo – De Haandrik

Hier vindt u informatie over Kanaal Almelo – De Haandrik, het onderzoek van I&O en wat de gemeente voor haar inwoners doet. 

Wij helpen u graag

Uit het onderzoek van onderzoeksbureau I&O Research blijkt dat bewoners en ondernemers met schade behoefte hebben aan een luisterend oor en praktische, financiële en sociale hulp. Als u dit wilt, komen wij graag met u in contact. Vanwege privacy deelt de provincie helaas geen contactgegevens met ons. Wilt u graag een gesprek met ons? Vul dan het contactformulier in. Onze projectleider Bas Kolkman neemt contact met u op.

Resultaten onderzoek kanaal Almelo – De Haandrik

Er is een onderzoek gedaan onder inwoners en ondernemers die wonen of ondernemen dichtbij Kanaal Almelo-De Haandrik. Dit onderzoek is gedaan door onderzoeksbureau I&O Research in opdracht van de gemeente Twenterand en Hellendoorn. Onderzocht is wat de ervaringen zijn van de mensen die schade hebben, welke gevolgen dit voor hen heeft en welke behoefte zij aan hulp hebben. In de video leggen we uit wat de resultaten van het onderzoek zijn. 

Infographic

In de infographic (pdf) staat een beknopte samenvatting van het hele rapport.

Lees het rapport

Wilt u graag het hele rapport lezen? Lees dan het gehele onderzoek (pdf).

Informatie provincie Overijssel

De gemeente gaat niet over het melden of oplossen van schades langs het kanaal. Voor informatie of vragen hierover kunt u contact opnemen met provincie Overijssel. 

Meer informatie over de aanpak van de schades langs kanaal Almelo – De Haandrik vindt u op de website van provincie Overijssel.