Financiële hulp voor ondernemers

Zijn de inkomsten uit uw bedrijf (tijdelijk) niet meer voldoende om de noodzakelijke kosten te betalen? Verkeert uw bedrijf in financiële problemen en loopt het voortbestaan van uw bedrijf gevaar? Wellicht komt u in aanmerking voor het Bbz. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen en kent twee mogelijkheden: een inkomensaanvulling en kredietmogelijkheid. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) voert deze regeling uit voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek, zo ook voor Hellendoorn.

Meer info over de (financiële) mogelijkheden van ROZ voor ondernemers: www.rozgroep.nl.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

ROZ biedt ook gespecialiseerde schuldhulpverlening in opdracht van de gemeente Hellendoorn wanneer uw onderneming ernstige financiële problemen heeft. De adviseurs begeleiden u bij het afwikkelen van de schulden. Zij helpen de oorzaken in kaart te brengen, proberen regelingen te treffen met schuldeisers en een faillissement te voorkomen. Samen met u zoeken zij naar oplossingen.

Contact met ROZ

Heeft u financiële problemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ROZ. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. U kunt ook het contactformulier via de website van het ROZ invullen.