Kom klimmen en klauteren bij de buitenspeeldag in Hellendoorn

10 juni 2024, 08:46

Op woensdag 12 juni is het nationale buitenspeeldag. Wijkvereniging De Blenke organiseert allerlei activiteiten rondom het Buurthuis De Zevensprong in Hellendoorn.

De Blenke zorgt voor activiteiten zoals een springkussen en oud-Hollandse spelletjes. In samenwerking met Yu Man wordt er een klein parcours opgebouwd met een aantal obstakels waar kinderen kunnen klauteren en klimmen. Ook JOGG Hellendoorn organiseert mee.

Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. De activiteiten beginnen om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.30. Aanmelden is niet nodig.

Locatie: Buurthuis de Zevensprong, Zandsteeg 52 in Hellendoorn

Gezonde jeugd in Hellendoorn

Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. En dat vinden we als gemeente belangrijk. We zijn niet voor niets een JOGG gemeente. JOGG gemeenten werken samen om de leefomgeving van kinderen en jongeren gezond te maken. Daarom organiseren we samen ook de Week voor de Gezonde Jeugd (10 t/m 15 juni). Hierin vragen de JOGG-gemeenten door heel Nederland aandacht voor een toekomst waarin iedereen gezond kan opgroeien. De nationale buitenspeeldag wordt in de Week voor de Gezonde Jeugd georganiseerd.